Mayakalenders domedagstopp i Frankrike avstängd

Mayakalendern som slutar i 21 December 2013 har tolkats av New-age fanatiker som domedagen, då jorden upphör att existera eller liknande teorier. Detta har snurrat runt på internet i många år och skrämt upp lättskrämda.

Enligt vissa ska en bergstopp i Frankrike vara enda platsen att överleva på det är berget Pic de Bugarach som utsetts som denna plats. Vissa tror att ett rymdskepp ska komma ut ur berget som ska öppna sig och rädda människor från akopalypsen.  Många sökare , fanatiker och journalister hade planerat komma dit men Frankrike har beslutat stänga av Berget för att undvika rusning dit!

Så eventuella rymdskepp får landa någon annan stans!
Svenska medium/mediala personer har inte samma uppfattning som New agefanatikerna,  de flesta är av uppfattningen att man inte kan göra en hur stor kalender som helst och att den bara börjar om igen, typ kapitel 2 men utan att vi märker av detta

Franska polisen kommer ha ett hundratal poliser på plats för avspärrningen, då man tror att en del nyfikna och journalister kommer finnas på plats
Mer om bergstoppen finns att läsa här  (Daily Mail) http://goo.gl/8afBs